capital-l
lower-h

Antwerpen Leest - jij ook?

verdwalen in verhalen

Op Antwerpen Leest vind je alles wat een lezershart begeert. Een fijne plek om in te verdwalen op zoek naar mooie verhalen.

Antwerpen Leest

Antwerpen Leest omarmt lezers en voorlezers, boekenkopers en boekenleners ... of je nu graag dikke romans, biografieën, luisterboeken of strips leest ... voor iedereen die van boeken, verhalen, poëzie of slam houdt, is er een plekje op dit digitale platform.

Op Antwerpen Leest vind je boekentips voor elke smaak en in elk genre, maar ook de beste leesplekken en alle literaire activiteiten in Antwerpen.

Antwerpen Leest is een plek waar bibliotheken, boekhandels, uitgeverijen, literaire organisaties én lezers elkaar ontmoeten. Een mooie plek om te toeven, dat spreekt boekdelen!

Naar Antwerpen Leest, het gloednieuwe lezersplatform

Word stadslezer!

Zit je altijd met je neus in de boeken? Heb je oog voor fijne leesplekken? Ben je een en al oor als het over lezen gaat? Dan ligt het voor de hand dat jij stadslezer wordt!

Bouw mee aan Antwerpen Leest. Een plek waar je boekentips, leesplekken en vooral veel leesplezier met elkaar kan delen.

Als stadslezer schrijf je ongeveer drie keer per jaar een stukje. Over een boek dat volgens jou iedereen zou moeten lezen, een leesplek waar je helemaal tot rust komt of iets dat leeft in literair Antwerpen. Je krijgt begeleiding waar nodig en natuurlijk de heerlijke warmte van de lezerscommunity.

Stel je kandidaat.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief