capital-l
lower-h

Mis geen enkele literaire voorstelling

Met het platform Antwerpen Leest

Het Letterenhuis, bibliotheek Permeke, Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience, Antwerpen Boekenstad en Behoud de Begeerte brengen dit najaar een heleboel literaire voorstellingen ook online op het platform Antwerpen Leest.

21.09.2020

Dit najaar zullen het Letterenhuis, bibliotheek Permeke, de Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience en Behoud de Begeerte je honger naar literatuur blijven stillen. Corona of geen corona. Samen brengen ze een tiental literaire voorstellingen online op het platform Antwerpen Leest onder de naam 'Streams'.

Vanaf 21 september

De reeks 'Boeken op woensdag' van het Letterenhuis bijt de spits af. In de eerste aflevering van dit najaar gaat literair journalist Dirk Leyman in gesprek met auteur Ingrid Vander Veken over haar roman Wat overblijft.
Bekijk dit gesprek >

Ook 'Heldenleven', een programma van Behoud de Begeerte, zal van meet af online te bekijken zijn. 'Heldenleven' is een voorstelling over het leven en kunstenaarschap van Jan Vanriet.
Bekijk deze voorstelling >

Ontdek het volledige programma op www.antwerpenleest.be/streams

Literaire events van het Letterenhuis online

Behalve de reeks 'Boeken op woensdag' en 'Donderdagen van de poëzie' zal het Letterenhuis ook 'Wordt', de jaarlijkse slam poetry avond in december, online brengen via dit platform. 

The Dead Ladies Show in samenwerking met Passa Porta op 26 november brengt het Letterenhuis dan weer online in samenwerking met Spotlight van Arenberg. 

Eerder dit jaar bracht het Letterenhuis al een podcast uit over de expo 'Velodroom' en een  bezoek aan de expo met gastgidsen werd online gedeeld via Youtube.

Kortom, met het Letterenhuis blijft het dit najaar smullen van literatuur.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief