capital-l
lower-h

Abonneer je op Zuurvrij

Met het voorjaarsnummer 2021 begint een nieuwe abonnementsperiode van Zuurvrij, het kleurrijke berichtenblad van het Letterenhuis.

Zuurvrij

Ruim honderd pagina's boeiende verhalen over de Vlaamse literatuur en literair archief, met strips van Cordelia en met telkens een Vlaamse auteur als gastschrijver.

Bovendien is Zuurvrij prachtig vormgegeven en lees je er alles in over de nieuwst literaire aanwinsten, de jongste onderzoeken, de exposities en de activiteiten van het Letterenhuis. Zuurvrij verschijnt twee keer per jaar, telkens in juni en december.

Lees uit Zuurvrij 39 hier hoe Oscar Jespers zich inzette voor de uitgave van Paul van Ostaijens bundel Bezette Stad, geschreven door onze archivaris Lies Galle.

Abonnement

U wordt toch ook (weer) abonnee op Zuurvrij?

Voor slechts 20 euro ontvangt u de komende twee jaar vier keer het kleurrijkste blad van (en over) de vlaamse literatuur en het literair-archiefwezen.

Bestel online uw abonnement
of
Maak 20 euro over op
rekeningnummer BE42 4097 5857 0154 (KREDBEBB)
van AG Culturele Instellingen, Grote Markt 1, 2000 Antwerpen
met de mededeling ‘Zuurvrij 2021-2022’

Losse nummers

U kunt losse nummers kopen in het Letterenhuis (€ 6,00 per nummer). Bij bestelling van losse nummers worden verzendkosten aangerekend (bedrag afhankelijk van de bestelling). Nummers 1, 2, 3 en 4 zijn niet meer leverbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief