capital-l
lower-h

Abonneer je op Zuurvrij

Met het juninummer 2019 begint een nieuwe abonnementsperiode van Zuurvrij, het kleurrijke berichtenblad van het Letterenhuis.

Zuurvrij

112 pagina's boeiende verhalen over de Vlaamse literatuur en literair archief, met strips van Cordelia en met telkens een Vlaamse auteur als gastschrijver.

Bovendien is Zuurvrij prachtig vormgegeven en lees je er alles in over de nieuwst literaire aanwinsten, de jongste onderzoeken, de exposities en de activiteiten van het Letterenhuis. Zuurvrij verschijnt twee keer per jaar, telkens in juni en december.

Lees uit Zuurvrij 35 hier alvast de avonturen van Emmanuel de Bom in de Antwerpse bajes in september 1914, geschreven door Jan Lampo.

Abonnement

U wordt toch ook (weer) abonnee op Zuurvrij?

Voor slechts 20 euro ontvangt u de komende twee jaar vier keer het kleurrijkste blad van (en over) de vlaamse literatuur en het literair-archiefwezen.

Bestel online uw abonnement
of
Maak 20 euro over op
rekeningnummer BE90 7330 0831 3132 (KREDBEBB)
van Antwerpen Kunstenstad, Grote Markt 1, 2000 Antwerpen
met de mededeling ‘Zuurvrij 2019-2020’

Losse nummers

U kunt losse nummers kopen in het Letterenhuis (€ 6,00 per nummer). Bij bestelling van losse nummers worden verzendkosten aangerekend (bedrag afhankelijk van de bestelling). Nummers 1, 2, 3 en 4 zijn niet meer leverbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief